Schaamte

Gelezen door: Sarah Vanderheyden (1 boeken)

Ik had al eerder een boek van deze schrijfster gelezen, en ben met veel plezier aan Schaamte begonnen. Het hoofdpersonage is een sympathieke, jonge arts, maar haar denkwijze is volledig verkeerd waardoor ze steeds dieper in de problemen geraakt.

Ik was heel nieuwsgierig om te weten hoe de verschillende verhaallijnen uiteindelijk zouden eindigen in een ontknoping. Ik vond het een zeer spannend, meeslepend... boek, doordat het hoofdpersonage langzaam maar zeker dieper in de put geraakt en je zou haar maar wat graag overtuigen om haar denkwijze te veranderen en zo haar problemen ├ęcht op te lossen!

 | Reacties (2)Delen |
2 reacties:
Wendy Benoy op 16 juli 2013:
Je kan inderdaad niet stoppen met lezen. Het is een beetje een vreemd verhaal, maar blijft wel boeien.
Lydia op 12 april 2011:
Dit is één van mijn favoriete schrijfsters! Ik kijk uit naar nieuw werk! Heerlijk, de manier waarop ze verschillende verhaallijnen in elkaar doet lopen. Je kunt niet stoppen met lezen ....

Gelezen door: hilde meylemans (1 boeken)

Geen echte thriller, maar wel een boek met een onderliggende boodschap: hoe kortzichtigheid (ingegeven door godsdienstige motieven) en onuitgesproken emoties kunnen leiden tot een onmogelijke leefsituatie. Het lezen van dit boek, noopt je tot een grotere tolerantie en inlevingsvermogen van de mensen om ons heen. Leest vlot en je kan het boek moeilijk wegleggen, want je wil echt wel weten hoe het de personages verder vergaat.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Locatie: zweden