Zusje

Gelezen door: Sofie (84 boeken)

Citaat: "Op welk moment wist ik dat je dood was? Ik zag dat er een draagbaar uit het bouwvallige toiletgebouw werd gedragen. Er lag een lijkzak op. Ik liep ernaartoe. Er was een pluk van je haar vast komen te zitten in de rits. Toen wist ik het."

De zus van Beatrice is hoogzwanger en wordt vermist. Wanneer je het boek leest, is het even zoeken voordat je volledig in het verhaal zit want er zijn voortdurend flash-backs. Eenmaal je in het verhaal zit, leest het als een trein. Het is zeer spannend en het einde is heel onvoorspelbaar.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: Ann Horckmans (259 boeken)

Citaat: "Lieve Tess,
Ik zou er echt alles voor overhebben om nu, op dit moment, bij je te zijn, zodat ik je hand kon vasthouden, naar je gezicht kon kijken en naar je stem kon luisteren.  Hoe kan een brief een vervanging zijn voor aanraken, zien en horen, al die zintuiglijke receptoren, oogzenuwen en trillende trommelvliezen?  Maar we zijn er al eerder in geslaagd woorden als hulpmiddel te gebruiken, nietwaar?"

Zusje is een emotioneel en spannend verhaal met als hoofdkenmerk de liefde tussen twee totaal verschillende zussen tegen een achtergrond van misdaad.
Waar in het begin de situatie redelijk duidelijk blijkt zijn, ontspint het verhaal zich tot een kluwen van verrassende ontwikkelingen en een onverwacht einde.

Het is een boek dat verschillende emoties teweeg brengt. Schitterend geschreven!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Locatie: London