Teek

Gelezen door: Ann Horckmans (259 boeken)

Citaat: "Aandoenlijk was het, zoals ze daar stond, broos en breekbaar, een beetje ingezakt en met gebogen schouders. Haar huid was onnatuurlijk bleek en leek flinterdun door de kloppende ader in haar wang. 'Gizzy?', zei hij op een zachte, begripvolle toon waar verbazing in doorschemerde. Hij wreef de slaap uit zijn ogen en klemde zijn lippen stijf op elkaar om de geeuw binnensmonds te houden. Hij huiverde. Het was koud en donker en er stond een felle, snijdende wind. Haar rode regenjasje was kort en veel te dun voor half februari."

Geweldig afgetekende personages, realistische karakterschetsen, meesterlijke schrijfstijl: weer een briljante thriller van Deflo. Volgens mij een van de meest aangrijpende van zijn hand, wellicht precies door de aandoenlijke beschrijving van de personages en zeker ook omdat het gruwelverhaal wordt getekend tegen de achtergrond van een anders zo gemoedelijk dorp. Schitterende thriller!!!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: Noël Gybels (581 boeken)

De gezwollen schrijfstijl en de soms belachelijke plotafwikkeling hinderden me al snel. Tel daarbij de weinig overtuigende personages en het ontbreken van spanningselementen en er blijft nog weinig leespret over. Als dan nog spel- en taalfouten opduiken is de maat al vlug vol.
Ik las deze thriller met tegenzin tot het einde en greep al snel naar het betere werk!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Locatie: Zemst