Wanneer je omringd bent door Vlammen

Gelezen door: Dennis P. (770 boeken)

Citaat: "Het is verbluffend hoeveel tijd sommige heteroseksuelen aan homoseksuele seks besteden, met hun pogingen om vast te stellen wat waarin gaat en hoe vaak. Ze kunnen zich geen systeem buiten het hunne voorstellen en lijken geobsedeerd door het idee dat er een rolverdeling moet zijn, zowel in bed als erbuiten."

In Vlaanderen is David Sedaris nog grotendeels een nobele onbekende, maar in Nederland en de VSA is hij dé ster aan het humorfirmament. The New Yorker heeft een vastlopende bestelling bij de schrijver lopen en dat is geheel terecht.
Sedaris' verhalen zijn altijd waargebeurd en gefactchecked door verscheidene mensen. Zijn familie moet het vaak ontgelden en meer nog dan iemand anders, haalt hij zichzelf door de mangel.

Dit is prachtige salontafellectuur. De verhalen zijn kort genoeg om er snel eentje tussendoor te lezen, maar opgepast. Eens je begint..
Achteraan staat een deel over zijn ervaringen met het stoppen met roken. Dat vond ik iets minder. Gelukkig begeeft hij zich al snel richting Japan waar het alweer kolder is.
Niet voor iedereen, maar ik hou ervan.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Locatie: Normandië