Nathan Meyer, vrouwenwandelaar

Gelezen door: Diane Deroo (1 boeken)

Citaat: "'Lelijke jongen biedt zich aan als wandelaar. Wilt u even praten, juffrouw, mevrouw? Wilt u er een uurtje tussenuit? Bel 03/819.12.61 en we wandelen een eindje. Geen seks. Indien niet ernstig, zich onthouden a.u.b. Nathan.' "

Nathan Meyer, vrouwenwandelaar is een ontzettend humoristisch boek met een origineel onderwerp. De personages worden met een grote dosis mensenkennis beschreven. Iedereen passeert de revue: de onzekere tiener die alles zou doen om niet te moeten studeren, de zus die hem chanteert zodra ze achter zijn wandelpraktijk komt, de zieke oude date wiens kinderen Nathans gezelschap betalen, de eenzame jongedame die stiekem meer van Nathan verlangt... Leuk boek over mensen!

 | Reacties (2)Delen |
2 reacties:
Cheng Woo op 20 februari 2008:
'Lelijke jongen biedt zich aan als wandelaar. Wilt u even praten, juffrouw, mevrouw? Wilt u er een uurtje tussenuit? Bel 03/819.12.61 en we wandelen een eindje. Geen seks. Indien niet ernstig, zich onthouden a.u.b. Nathan.' Er zijn niet veel jongens van zijn leeftijd die zo’n advertentie zouden schrijven, laat staan er een verzinnen, maar Nathan schreef het toch. De gevolgen van het schrijven van deze advertentie zijn hilarisch. Het boek las heel vlot. Sommige mensen gaan dit een nadeel vinden, omdat er zo weinig diepgang is in het verhaal. Maar je mag dit ook niet verwachten van zo’n dun boekje. Ik vond het een heel goed boek. Er waren veel geslaagde fragmenten in het boek. Het boek is zeker een aanrader voor mensen die houden van een grappig en originele boek!
Sofie Janssens op 1 oktober 2007:
Een grappig boek dat ik snel uitgelezen heb: een ideaal tussendoortje !