Pip

Gelezen door: Harry_Potter (46 boeken)

Citaat: "'Ze is fantastisch', mompelt Zac Holmes tegen de man naast hem. Hij heeft het geheel van achter in de kamer gevolgd. 'Ik moet haar telefoonnummer vragen. Vaak is dat soort een teleurstelling - en nog duur ook. Je krijgt niet altijd waar voor je geld.' Ze kijken hoe Pip een spagaat doet. Billy en zijn vriendjes slaken een zucht van verrukking. De man naast Zac applaudisseert en zegt grinnikend: "Denk je dat ze een visitekaartje heeft?""

Pip is clown van beroep. Echt waar. Ze gaat kinderen opvrolijken in het ziekenhuis en ze zorgt voor het entertainment op verjaardagsfeestjes. En dat terwijl ze toch al 30 is en het volgens haar familie hoog tijd wordt dat ze wat bezadigder wordt en een serieuze baan zoekt. Daar lacht ze gewoon om. Geld kan haar niets schelen, en ook een man hoeft ze niet. Maar dan leert ze Zac kennen via zijn zoontje Tom...

Een fijn chicklitboek. En wat nog fijner is: naast dit boek heeft Freya North ook boeken geschreven over Pips zussen Fen en Cat, en ook eentje over de drie zussen samen, Zussen. Je kunt Pip dus verder volgen in die boeken, en ook alles te weten komen over haar zussen, haar oom en haar moeder. Geniet ervan!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: