Fen

Gelezen door: Harry_Potter (46 boeken)

Citaat: "'Fenella McCabe kun je maar beter opgeven,' oordeelde Cat, die haar pinda's in ingewikkelde figuren op de tafel schikte. 'Die heeft veel te lang over haar studie kunstgeschiedenis gedaan...' '...en een rampje te veel in de liefde beleefd...', maakte Pip de zin van haar zusje af, terwijl ze een paar pinda's uit Cats figuur pikte. '...om nu de aanblik te kunnen waarderen van een man die niét uit marmer gehouwen is', vervolgde Cat. '...of niet in brons is gegoten,' voegde Pip er voor de volledigheid aan toe, en ze legde de overgebleven pinda's in de vorm van een P."

Fens grote passie is beeldhouwwerk, en dan nog in het bijzonder de beelden van Julius Featherstone. Maar niet al zijn beelden staan in het museum. Fen wil ze allemaal gezien (en gevoeld) hebben en gaat op zoek naar de verloren beelden. Op haar zoektocht leert ze twee mannen kennen: Matt en James. Ze raakt verliefd op allebei. Wie moet ze nu kiezen?

't Is geen hoogstaande literatuur, natuurlijk, maar chicklit, met een grote portie seks. Staat dat je tegen, dan lees je dit boek (en andere Freya North-boeken) beter niet. Maar Freya North schrijft vlot en het verhaal leest fijn weg.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: