Ben je ervaren?

Gelezen door: Alex leest (172 boeken)

Citaat: "Het werd me duidelijk dat je op een geheel nieuwe manier tegen dat reizen moest aankijken. Zolang je het zag als een manier om van A naar B te komen, was het niks en bleef het niks en zat je uiteindelijk van frustratie aan je eigen te knagen."

Liz reist met Dave naar India, omdat ze behoefte heeft aan gezelschap. Dave reist met Liz naar India, omdat hij met haar naar bed wil. Al snel ziet hij zijn fout in. Hij verdraagt de hitte niet, vindt het Indiase eten smerig, heeft een hekel aan toeristen – en hij hààt Liz. Een komedie over twee rugzaktoeristen die ver van huis op zoek zijn naar zichzelf. Op hun weg ontmoeten ze hilarische figuren zoals fake-spiritualisten en laffe avonturiers. Amusant.

 | Reacties (2)Delen |
2 reacties:
Fieke Van der Gucht op 16 januari 2008:
Ik las dit boek (in het Engels) toen ik pas afgestudeerd was. Heel lollig boek. Verstand op nul en bladzijden omslaan maar.
Luc Schuddinck op 12 maart 2006:
Wie ooit door India gereisd heeft weet dat het land je niet onbewogen laat. In dit boek krijg je hier een weliswaar komische maar niet minder ware kijk op. Moet je dit lezen voor of na je India-reis ?
Ik denk erna. :-)