Slaap zacht

Gelezen door: Els Peleman (1 boeken)

Dit boek is verbazingwekkend spannend. Ik heb het in één ruk uitgelezen. Het gaat om een seriemoordenaar die een heel eigenaardige band heeft met een journaliste die hem op het spoor probeert te komen met gevaar voor eigen leven. Het verhaal is zo verbazingwekkend goed opgebouwd dat stoppen met lezen gewoon geen optie is. Net zoals De acht hoofdzonden, van dezelfde schrijfster.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: M. LIBBRECHT (3 boeken)

Seriemoordenaar, mensen die wakker worden in een donkere, kleine, afgesloten ruimte... 
Meer moet je niet lezen om te weten dat het hier gaat om een spannende,  huiveringwekkende thriller!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: sirog (320 boeken)

Citaat: "Afschuw wurgde haar en ze dacht dat ze ging flauwvallen. Ze begon zo hard mogelijk te schreeuwen, trapte, bonkte met haar knieën en voeten, haar spieren verkrampten, haar naakte huid sprong open en bloedde, tranen rolde uit haar ogen. 'Laat me niet op deze manier sterven, alsjeblieft, niet op deze manier...'
Maar de duisternis bleef. Het zompige lichaam onder haar bewoog nier, ontbindend vlees, raakte haar huid, scherpe ribben prikten tegen haar rug. Ze beefde, braakte bijna, en gilde."

Een vrouw wordt wakker in een duistere, afgesloten ruimte. Van boven komt gedempt, wreed gelach, gevolgd door het geluid van aarde die wordt gestort. Pure doodsangst overweldigt haar als ze zich realiseert dat ze levend wordt begraven. Voor journaliste Nikki Gillette is dit schokkende verhaal een kans om te ontsnappen uit Savannah en een mogelijkheid om carrière te maken. Dan wordt er opnieuw een lijk gevonden. Bij elke gruwelijke ontdekking groeit Nikki's angst. Ze beseft nog niet hoe dodelijk de waarheid kan zijn...

Vanaf de eerste pagina wordt je meegezogen in het verhaal, alsof jezelf meespeelt in een huiveringwekkende thriller. Eénmaal begonnen in het boek, kun je het moeilijk terzijde leggen.  In Savannah gebeuren een reeks moorden. Zowel inspecteur Reed als journalist Gillette krijgen briefjes van de seriemoordenaar. Wat is de link tussen hun beiden en met die van de slachtoffers. Een verhaal met enorm veel vaart, nagelbijtende spanning, goed uitgewerkte personages en een goed plot met onverwachte wendingen.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: