Anders: een Manon Maxim roman

Gelezen door: Pat Hendler (5 boeken)

Dit boek bevat alles! Een combinatie van spanning, chicklit, detective, passie, intriges, romantiek, humor, fantasy ... Het is zo vlot geschreven dat je het in één ruk uitleest. De vervolgen zal ik zeker lezen!!!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: Ine De Muyt (1 boeken)

Citaat: "Er is nu een week voorbijgegaan. Hoewel buiten de zomer goed doorbreekt en de zon ons verwarmt, is het voor ons een donkere week geweest. Nooit eerder hebben we dergelijke drastische en verschrikkelijke maatregelen moeten treffen om de anderssoorten geheim te houden"

De vlotte schrijfstijl maakt het boek zeer aangenaam om te lezen. Anders is een boek vol mysterie, magie, vriendschap, romantiek, … en hier een daar wel eens een pikante scène. Die waaier aan onderwerpen maakt het boek leuk voor een breed publiek.
 
De dilemma’s waar het hoofdpersonage Manon voor staat, zijn niet voorspelbaar. De oplossingen die ze er voor vindt zijn soms nog origineler. Dat maakt het boek spannend en interessant, vooral omdat je niet kan voorspellen wat er gaat gebeuren.
 
Het relatief open einde biedt de mogelijkheid om een vervolg te schrijven, en dat komt er ook aan. Zeker iets waar ik naar uitkijk!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: