Wacht maar tot ik wakker word

Gelezen door: Peggy Leys (13 boeken)

Citaat: "La sang sur liaj piedoj ne videblas ... het bloed op zijn voeten kun je niet zien.
Iedereen in de kamer sprak de zin in stilte uit."

Dit boek is niet van een hoogstaand niveau maar leest wel vlot. Piet Baete is zowat de Pieter Aspe van Knokke. Je kan deze twee auteurs op dezelfde lijn zetten. In Wacht maar tot ik wakker word wordt er verwezen naar het vorig boek. Ik heb het vorig boek ook niet gelezen maar was toch mee met het verhaal. Dit boek is een mooi tussendoortje.

 | Reacties (1)Delen |
1 reacties:
Wendy Benoy op 20 januari 2013:
Het leest inderdaad vlot... leuk tussendoortje.

Gelezen door: Miela (7 boeken)

De collega van inspecteur Briek Mulders wordt teruggevonden onder een brug. Hij is slachtoffer van een brutale aanval. Dus werk aan de winkel voor de inspecteur die alles op alles zet om dit op te lossen. Gelukkig krijgt hij hulp uit onverwachte hoek! En ze heeft nog charmes ook....

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: Bart Verdeyen (622 boeken)

Citaat: "Volgens Aline was Elton niet gekomen zonder reden, maar had hij haar duidelijk willen maken dat hij snel zou sterven, dat ze Briek moest bellen, dat hij hem nog even wilde zien. Briek streelde Elton zonder ophouden en fluisterde geruststellende woorden. Aline zag niks dan liefde en dankbaarheid. En het raakte haar diep hoe rustig Elton werd van de woorden en hoe waardig Briek dat deed, op handen en knieĆ«n en met zijn hoofd tegen Eltons snuit."

Dit boek borduurt verder op Poker. Joris Van Espen is dankzij zijn collega en vriend ontsnapt richting Frankrijk. Pia, de vrouw van Joris, krijgt geregeld een postkaart met een foto uit Frankrijk als bewijs dat Joris wel degelijk in Frankrijk verblijft. Niet lang daarna wordt Luc Bonnart op de grens van Heist en Zeebrugge van een brug gegooid. Hij is zwaar gewond en valt in een diepe coma. Bovendien wordt er een moord op een jonge vrouw gepleegd. Briek Mulders wordt belast met het dubbele onderzoek. Samen met Aline, de dochter van Luc Bonnart, probeert hij de zaken op te lossen. Niet veel later krijgt Briek Mulders nieuws van zijn vriend Joris Van Espen... Een spannend verhaal met oog voor de menselijke kant. Briek Mulders wordt voortdurend geconfronteerd met de daden van zijn vriend Joris en met zijn liefde voor Aline. En dan is er ook Elton, de hond van Briek, die voor enkele ontroerende passages zorgt!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Locatie: Knokke-Heist