Vermist

Gelezen door: sirog (320 boeken)

Op de dag dat ze wordt ontvoerd, heeft makelaar Annie drie goede voornemens: een huis verkopen, de ruzie met haar moeder bijleggen en op tijd komen voor het etentje met haar vriend. De open huis is geen groot succes, maar net op het moment dat ze wil afsluiten komt er nog een laatste bezoeker. Misschien heeft ze toch nog geluk vandaag.

Een jaar later weet ze te ontsnappen uit de blokhut waar ze al die tijd werd vastgehouden en misbruikt. Terwijl Annie probeert weer grip te krijgen op haar leven, slaat de ontvoerder opnieuw toe.

Wauw, wat een debuut van deze schrijfster. In het begin had ik moeite met de vertelstijl, maar je wilt toch doorlezen om te weten hoe het nu echt in elkaar steekt. En wat een ijzersterk plot. Echt een aanrader.

 | Reacties (1)Delen |
1 reacties:
anne-marie dewachter op 5 juni 2011:
Inderdaad, een geweldig boek. Heb nu haar tweede boek liggen en aarzel een beetje, bang dat het minder zal zijn, want bevestigen is en blijft een heikel punt. Maar het eerste boek was geweldig, ik bleef maar lezen...

Gelezen door: anne-marie dewachter (1055 boeken)

Annie, een makelaar, wordt vermist. Op zich al verontrustend, maar de manier waarop de schrijver het proces beschrijft is adembenemend en je wordt vakkundig in spanning gehouden, de ontknoping is er eentje die kan tellen!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: