Verbrijzeld

Gelezen door: Bart Verdeyen (608 boeken)

Citaat: "In het midden lag een roze staafje van vlees - een rozegelakte nagel aan het ene uiteinde, een bloederig stompje aan het andere. De teen van een klein meisje. Er zat gestold bloed op het inpakpapier, maar Logan kon het gelaserprinte bericht toch ontcijferen: MISSCHIEN KOMEN JULLIE DE VOLGENDE KEER NIET TE LAAT."

Alison McGregor en haar dochtertje Jenny zijn doorgedrongen tot de halve finale van het populaire programma 'Britain's Next Big Star'. Ze hebben een superhit te pakken en de roddelbladen smullen van hun verhaal. De echtgenoot van Alison sneuvelde namelijk in een oorlog. Maar dan worden Alison en Jenny ontvoerd. Als bewijs sturen de ontvoerders een teen van Jenny. Heel het land staat in rep en roer. Logan McRae en zijn team moeten proberen om moeder en dochter te redden. Er worden een hoop mensen ondervraagd, zonder resultaat. De tijd begint te dringen, want de ontvoerders hebben een deadline gesteld... Zeer spannend boek, met de nodige humor. Vooral inspecteur Roberta Steel is alweer goed op dreef!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: Tamsin (73 boeken)

Citaat: "Hij draaide de gestreepte onderbroek om zijn vinger. 'Gewoon persoonlijke hygi├źne aan het bespreken met brigadier Taylor hier.' Commissaris-hoofdinspecteur Green zal niet in haar broekje willen duiken als ze vieze remsporen heeft achtergelaten...'"

Een spannend boek dat moeilijk weg te leggen is. Ook hier speelt de film weer af voor je ogen terwijl je leest. Je ziet als het ware moeder en dochter op je netvlies. De humor van Steel blijft ook niet achterwege. McRae loopt ook hier weer te manken, in elk boek krijgt hij wel ergens rake klappen, of is hij nog aan't bekomen van de klappen uit het vorige boek. Deze reeks laat ik nog niet door onze tienerdochter lezen, laat haar maar een brave Läckberg lezen.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Locatie: Aberdeen