Vang me als ik val

Gelezen door: Björn Pollentier (10 boeken)

Ik vond dit een zeer mooi boek. Het is vooral het psychologische element dat het boek zo huiveringwekkend maakt. Er hoeven niet per sé honderden doden te vallen in een boek om angstaanjagend te kunnen zijn.

 | Reacties (3)Delen |
3 reacties:
Kerstin Vermote op 8 juli 2008:
Dit boek is zeker aan te raden! Het neemt je mee in een wereld waarin twijfel en angst de bovenhand hebben. Het boek bevat echter ook een dosis humor en is op zo'n manier geschreven dat iedereen zich wel een beetje in Holly kan vinden, de één al meer dan de ander.
Lydia op 2 mei 2007:
Ik heb al veel boeken gelezen van Nicci French. Ook dit boek was onderhoudend en spannend maar op een andere manier dan hun andere boeken. In mijn ogen gaat het over iemand die manisch-depressief is en wat de gevolgen daarvan zijn voor haarzelf en voor haar omgeving. Het hopeloze van die aandoening komt goed tot uiting in het boek.
Caitlin Van Meenen op 6 maart 2006:
Een intrigerend boek, dat blijft boeien tot de laatste letter. Dit verhaal gaat over een jonge vrouw, die succesvol is, een boeiende job heeft, een vaste relatie, leuke vrienden. Kortom, het lijkt alsof ze het allemaal voor elkaar heeft.

Maar Holly Krauss houdt ook van een losbandig en wild leven. Hier draait het hele verhaal eigenlijk rond. Je kan je dus makkelijk inbeelden dat het niet moeilijk is om dit verhaal uit te lezen tot de laatste letter. Holly doet vaak impulsieve dingen gedurende de hele verhaallijn, dus is het niet verwonderlijk dat hoe verder je leest, hoe meer vrienden en kennissen ze verliest.

Maar niet alleen het losbandige leven van deze hoogst merkwaardige persoon wordt in de kijker gezet, ook haar omgeving wordt onder de loep genomen. Niet iedereen kan Holly Krauss waarderen zoals ze is, of geworden is. Al doet ze een poging om opnieuw te beginnen. Enkele pogingen tot moord zijn dus helemaal niet uitgesloten in dit boek. Dit voegt natuurlijk nog iets extra’s toe aan deze spannende thrillerroman.

Gelezen door: cinnyken (12 boeken)

Ik vond het een zeer spannend boek, in het begin wat raar misschien om te volgen, maar eens je erin bent kan je het boek niet meer wegleggen. Het gaat over een manisch depressieve Holly en ze komt vanalles tegen, ze werkt zich hopeloos in de problemen. Een geluk dat ze haar lieve loyale vriendin Meg heeft die haar ook tot op het einde steunt. Zeer mooi boek, eens helemaal iets anders dan al die thrillers met moorden enzo.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: Monia (24 boeken)

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: