Dood van een egoïst

Gelezen door: anne-marie dewachter (1055 boeken)

Vlot lezend misdaadverhaal, het vijfde in de reeks. Best toch wel in volgorde lezen, anders mis je wel wat.
In dit deel mag Thomas de gevangenis verlaten, maar hij heeft er niet zoveel zin in. Ellen heeft 'm verlaten, de Franse droom is uiteengespat, werk heeft hij ook al niet meer... nee het ziet er niet goed uit. Maar dan blijkt het mee te vallen, een maatje bij de krant bezorgt hem werk en hij kan een appartementje huren in Antwerpen. Alleen,  Ellen, die wil niet.... En dan sterft Thomas' vader, de vermaarde chirurg. Hij verongelukt met de fiets. Doodgereden door de tractor van een boer. Maar ís dat wel zo? En wat is de rol van Tessy, de tweede echtgenote van pa Breens?
Zit goed ineen, mooi verzorgde taal, fijn boek om bij te ontspannen.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: Lydia (261 boeken)

Citaat: "De zandwegen waren smaller dan toen ik er met een netje achter vlinders aanholde, maar ik herkende bijna alle huisjes nog. Op een of twee na, waren ze allemaal vervallen en verlaten. Zelfs de fiere Ponderosa van de familie Cosyns, toch jarenlang de trots van het bos, lag er met zijn verwaande triomfboog en zijn karrenwielen verwaarloosd bij."

Spannend opgebouwde misdaadroman. Vlot geschreven. Ontspannende lectuur. Het is het vijfde deel in een reeks over Thomas Breens. Zijn vader komt plots om in een verkeersongeval. Hij wordt aangereden door een tractor en dan komt Thomas allerlei dingen te weten die hij niet wist van zijn vader ....

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: