De verborgen glimlach

Gelezen door: Karin Claus (1 boeken)

Een zalig spannend boek, waarbij je gedurende andere bezigheben steeds blijft denken en afvragen hoe het met de personages gaat. Ik ga helemaal op in zo een boek.

 | Reacties (1)Delen |
1 reacties:
Marie-Tereze Coleman op 8 oktober 2010:
Goed verhaal, zeer spannend en op het einde toe een ware climax. In het begin een beetje traag maar na een tijdje niet meer uit de hand gegeven. Griezelig ook een beetje én verrassend. Miranda houdt je in spanning. Wie had dat gedacht? Ik niet...

Gelezen door: Emma.vanderbeke (1 boeken)

Citaat: "'Dat maakt allemaal niets uit,' zei hij. 'Heb je me niet gehoord? Je hebt een verborgen glimlach. Die heb ik gezien. Ik ken jou op een manier die niemand anders kent. Dat is ons geheim. Welterusten, Miranda.'"

Toen ik van mijn leerkracht Nederlands te horen kreeg dat we een boekopdracht kregen, had ik geen idee welk boek ik moest kiezen. Aangezien mijn moeder een fervent lezer is van alle genres vroeg ik haar om raad. Toen verwees ze naar een paar boeken van haar favoriete auteursduo "Nicci French". Ze toonde me enkele boeken uit de kast en ik koos voor De verborgen glimlach. Ik heb me die keuze geen seconde beklaagd.

Het is een aangrijpend verhaal dat je meesleurt tot op het bot. Doordat het verhaal geschreven is in de ik-persoon was ik nog meer begaan met het hoofdpersonage, Miranda. Maar toch blijft er nog een zekere afstand bewaard waardoor je jezelf steeds vragen blijft stellen en de spanning nooit weg ebt. Tussen het lezen door vroeg ik mezelf steeds af wat er zou volgen. Ik bleef denken aan de sterke personages en zeker het einde boeide me.
 Ik was razend benieuwd naar de ontknoping. Die ontknoping heeft me geweldig verrast. Ik had nooit verwacht dat er zo'n sterke wending mogelijk was. Een echte aanrader dus voor wie zin heeft in een lekker middagje lezen!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: Debora De Backer (12 boeken)

Een meeslepend boek. Moeilijk om weg te leggen. Jammer als het uit is.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: hugo van der wildt (783 boeken)

goed

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: Jeanne Tielen (151 boeken)

Citaat: "'Dit klopt van geen kant,' zei ik. 'Je moet nu weg.' 'Dat maakt allemaal niets uit,' zei hij. 'Heb je me niet gehoord? Je hebt een verborgen glimlach. Die heb ik gezien. Ik ken jou op een manier die niemand anders kent. Dat is ons geheim. Welterusten, Miranda.'"

'De verborgen glimlach' is een heel meeslepend, spannend boek. De ontknoping is heel verrassend.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: