Was alles maar konijnen

Gelezen door: Babet De Corte (1 boeken)

Citaat: "Eigenlijk is niks eenzamer dan alleen door een onbekende buurt of stad dwalen waarvan je weet dat hij nu de jouwe is: je kan niet terug naar huis – dit is je huis. "

Veel mensen zijn eenzaam… zo ook Sara, het hoofdpersonage. De enige met wie ze nog een sterke band heeft, is haar zieke opa. Elke week gaat ze trouw bij hem op bezoek. Maar haar opa vergeet steeds meer en meer en zinkt weg van de werkelijkheid.

Dit boek is een echte aanrader! Aan de ene kant geeft het boek gewoon de harde werkelijkheid weer, maar anderzijds is het boek absurd. In dit verhaal komen de meest ongeloofwaardige fragmenten voor met gebeurtenissen die een normaal mens niet zou meemaken.

Renske De Greef, de schrijfster van dit boek, komt uit Nederland en dit merk je aan de “recht voor de raap”-schrijfstijl. Het boek is héél eerlijk geschreven en het vertelt de waarheid.
Het begin van het boek is raar, zelfs wat saai. Naarmate je verder leest in het boek, wordt het verhaal beter. Dit is een speciaal boek, maar zeker de moeite waard om te lezen.

 | Reacties (1)Delen |
1 reacties:
Eva Tirry op 18 juli 2013:
WOW! Ik ga dit boek sowieso lezen nu!