Onderhuids

Gelezen door: Lydia (263 boeken)

Onderhuids gaat over stalken. Nicci French slaagt er iedere keer in haar lezers in spanning te houden tot het einde. Een echte aanrader voor mensen die houden van spanning en die de tijd hebben om door te lezen want je kunt bijna niet stoppen met lezen.

 | Reacties (5)Delen |
5 reacties:
leesbeest op 10 september 2010:
Ik heb dit boek gelezen in het Engels. In het begin dacht ik dit wordt niks, maar naar het einde toe werd het beter. Al werd de plot wel erg snel weggegeven. Zoals een eerdere reactie al zei zijn de boeken van Karin Slaughter een beetje origineler.
Britt Vervliet op 18 september 2006:
Nicci French is zeker ok, maar ik heb nu het merendeel van de boeken gelezen en ben er eigenlijk een beetje op uitgekeken. Hoewel Verloren me wel weer kon boeien, had ik toch het gevoel dat het niet veel anders was als de vorige boeken. Voor French-fans: probeer eens Karin Slaughter! Gelijkaardig maar dieper uitgewerkte personages en een ingewikkeldere verhaallijn.
Elke Muylders op 24 juli 2006:
Ik ben absoluut een grote fan van Nicci French, maar dit boek is toch mijn grote nummer één! Hun boeken kan je heel moeilijk opzij leggen voor het uit is. Vooral deze titel...
Johanne Burton op 23 juni 2006:
Ze zijn inderdaad allemaal super maar Onderhuids is toch wel een van mijn favorieten! Het geeft je echt kippenvel!
Monica B. op 6 maart 2006:
Meestal vind ik hun boeken heel goed. Ik heb ze alle 9 gelezen en ben nu in hun laatste boek Verloren bezig. En inderdaad, eenmaal begonnen met lezen is het moeilijk om het boek opzij te leggen. Al hun boeken lezen inderdaad zeer vlot. Echte aanraders!

Gelezen door: wissechristine@gmail.com (5 boeken)

Citaat: "De man rukte zich los. Hij bad een tasje vast. Hij hield het met beiden handen vast voor zijn borst. Iemand schreeuwde. Hij ging er als een speer vandoor. Ik helde achterover en gaf hem een zwieper van mijn watermeloen. Maar zijn vaart werd in een klap gestuit toen de meloen, de man vol in de maag raakte."

Heerlijk spannend! Geneigd om het boek in een keer uit te lezen!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: Jeanne Tielen (151 boeken)

Spannend om lezen hoe 3 vrouwen bedreigd worden met de dood door middel van dreigbrieven. 2 van hen worden vermoord. De 3de neemt haar leven in eigen handen en probeert zelf de dader of daders te vinden.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: